Ο Σύλλογος Αποφοίτων στο Bazaar Athènes Accueil – Κυριακή 4/12/2022

05/12/2022 — 23:02

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος Αποφοίτων βρέθηκε στο bazaar που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Athènes Accueil στην ταράτσα της Σχολής.

Από τις 10:00 μέχρι τις 17:00, η Σχολή ήταν ανοιχτή στο κοινό, σε μαθητές και γονείς, ώστε να κάνουν την βόλτα τους ανάμεσα στα μαγαζάκια που πουλούσαν διάφορα μικροπράγματα, από στολίδια και γούρια έως γαλλικά τυριά και σαμπάνια από ελιές.

Ο Άγιος Βασίλης έκανε βόλτες και μοίραζε γλυκά στα παιδιά, υπήρχαν παιδιά που τραγουδούσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με κιθάρες και ένας DJ για να συμπληρώνει τα κενά με χριστουγεννιάτικες μουσικές.

Τα παιδιά της Terminale πουλάγανε γλυκά για να ενισχύσουν το ταμείο τους για το ταξίδι τους στη Γαλλία ενώ τα μικρά παιδιά φτιάχνανε καλλιτεχνικές δημιουργίες στον κλειστό χώρο της ταράτσας δίπλα στο πάγκο όπου φτιάχνονταν οι κρέπες και τα σάντουιτς με λουκάνικα από τις Άλπεις.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ήταν παρών με το δικό τους πάγκο γεμάτος με λιβανέζικα γλυκά και γούρια καθώς και τα “μωρά” της απόφοιτου και συμμαθήτριας μας Marizela Maska Skaltsa τα οποία και τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Η μέρα “έκλεισε” με τη κλήρωση της λοταρίας όπου η νικήτρια κέρδισε ένα αεροπορικό εισιτήριο για Παρίσι με την AirFrance.

Επόμενη στάση, το Bazaar της Σχολής στις 11/12, θα τα πούμε εκεί!