Ο Σύλλογος Αποφοίτων στο Bazaar του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Image

13/12/2022 — 21:27

Την Κυριακή 11/12 ο Σύλλογος αποφοίτων έβαλε τα γιορτινά του και εμφανίστηκε στο LFH για να γιορτάσει παρέα με τον Σύλλογο Γονέων και τους μαθητές του Ελληνικού Τμήματος για τα Χριστούγεννα και τις γιορτές.

Από τις 11:00, γονείς, συγγενείς και φίλοι άρχισαν να έρχονται στο σχολείο για να απολαύσουν τον μπουφέ της Γ’ Λυκείου και ένα σωρό στολίδια και διάφορα μικροαντικείμενα που είχαν φτιάξει τα παιδιά των υπόλοιπων τάξεων, παρέα με face painting, φωτογραφίες με έναν μικρό Άγιο Βασίλη και βιβλία που πούλαγε ο Σύλλογος Γονέων.

Με την Χριστουγεννιάτικη μουσική να δίνει τον ρυθμό, περίπου στις 12:30 ο Σύλλογος έκανε την έκπληξη με ζωντανή μουσική και προσκαλώντας τον κόσμο να τραγουδήσει τα κάλαντα, καταλήγοντας να μαζευτούν οι καθηγητές που “τριγυρνούσαν” στους πάγκους και να τραγουδήσουν όλοι μαζί παρέα.

Φυσικά η αγαπημένη μας Μαρίνα Abourgely, απόφοιτος και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων, τραγούδησε με την σειρά της την Άγια Νύχτα στα Λιβανέζικα, μαγεύοντας τον κόσμο που είχε την τύχη να την ακούσει.

Φυσικά ο Κος Αλισαβάκης δεν μπόρεσε να αντισταθεί να βοηθήσει την Γ’ Λυκείου στον μπουφέ τους, και βοήθησε εκπαιδεύοντας τα παιδιά πως ακριβώς φτιάχνεται μια κρέπα.

Η Γ’ Λυκείου φρόντισε να έχει και ένα Playstation για τα παιδιά που θέλανε να παίξουν και λίγο ποδόσφαιρο.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων είχε τον πάγκο του στην είσοδο, πουλώντας γούρια που είχε φτιάξει απόφοιτος Στέφανος Μπαρδιζμπανιάν (https://biniatian.gr) όπως και γούρια από ημιπολύτιμους λίθους που φτιάχτηκαν από την Μαρίνα.

Φυσικά, πέρα από τα γούρια, ήμασταν παρών για να μιλήσουμε και με τυχόν απόφοιτους που δεν είχαν ακούσει για τον Σύλλογο και τους ενημερώναμε για την παρουσία και τις δράσεις που θα ακολουθήσουν.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την διοργάνωση της γιορτής!

Επόμενο ραντεβού από την νέα χρονιά. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!

Καλές γιορτές σε όλους!