Γίνε μέλος

Για να γίνεις μέλος, δημιούργησε τον λογαριασμό σου στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και μην ξεχάσεις να πληρώσεις την ετήσια συνδρομή σου.

Αν είσαι ήδη μέλος μπορείς να συνδεθείς εδώ.

Ο Σύλλογος σου προσφέρει:

 • Επαφή με το σχολείο.
 • Επαφή με τους συμμαθητές σου και άλλους απόφοιτους, παλαιούς και νέους.
 • Επαγγελματικές σχέσεις ανάμεσα στους απόφοιτους.
 • Συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, συναντήσεις, ημέρες καριέρας και άλλες δραστηριότητες.
 • Οι απόφοιτοι του LFHED έχουμε πολλά κοινά βιώματα ανεξαρτήτως έτους και τμήματος αποφοίτησης. Έχουμε όλοι λάβει μια ανθρωποκεντρική παιδεία από άξιους εκπαιδευτικούς κι έχουμε όλοι περάσει στιγμές χαράς στο ίδιο κτήριο, στις ίδιες αυλές. Η εκπαίδευση που όλοι εμείς λάβαμε συνέβαλε επομένως στη συγκρότηση άρτιων προσωπικοτήτων αλλά και εξαίρετων επαγγελματιών όλων των κλάδων.

  Γίνοντας μέλος του Συλλόγου σου δίνεται η ευκαιρία να κρατήσεις επαφή με όλους αυτούς τους ανθρώπους και να συνάψεις επαγγελματικές σχέσεις μαζί τους που μπορούν να οδηγήσουν σε όμορφες συνεργασίες.

  Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένα μεγάλο δίκτυο στην Ελλάδα, τη Γαλλία και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, στο οποίο θα συμμετέχουν απόφοιτοι που έχουν περάσει από το σχολείο από την ίδρυσή του έως σήμερα.

  Ο Σύλλογος σε καλεί να συμμετάσχεις και να συνεισφέρεις σε αυτό το όραμα ώστε να έχεις τη δυνατότητα να βοηθήσεις στη δημιουργία της μεγάλης μας οικογένειας!

  Ποιος μπορεί να γίνει μέλος του Συλλόγου;

  Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου, μπορεί να γίνει μέλος του Συλλόγου όποιος-α:

  • αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή (LfhED) ή από την πρώην Σχολή της Οδού Σίνα, ανεξαρτήτως τμήματος (ελληνικό ή γαλλικό)·
  • ολοκλήρωσε τρια (3) τουλάχιστον χρόνια φοίτησης στην Ελληνογαλλική Σχολή (LfhED) ή στην πρώην Σχολή της Οδού Σίνα, ανεξαρτήτως τμήματος (ελληνικό ή γαλλικό).